air nyo+cek mek



Bismillahirrahmanirrahim-


am not feeling well.
since last nite act, rase x sedap ni..rase nak demam -_-
kat surau td, mmg i'm d only one yg bersin non-stop.
mintak maaf org sekeliling, i'm trying not to spread any virus.
having sore throat+flu = sangat tak sedap..:(
tak pe2,kate wan syaq sakit sikit2 tak pe, kifarah dosa :)
air nyo+cek mek? ape kena lah gn sy ni.lol.
sape yg knal sy tu tau lah sy ni hantu air nyo@air kelapa.
cek mek? cek mek is a type of traditional kuih made by klantanese.
negeri lain ade gak kot..main content dia ubi..ubi keledek kot.
dan sy suka..cuti sebulan last year beli yg instant cek mek,
punye la malas nak buat..ish2...-_-
ok,stop merapu here..esok ade paper.
last paper utk mid sem exam..
best of luck utk semua......
when it comes to air nyo,i'll remember my only-bro,
kami berdua sangat8x suka air nyo..
dis air nyo taken during cuti sebulan last year.at pcb.

cek mek...(thanks pak cik google)




sy sangat malas sekarang.sangat.
malas mcm2 mana pun,buku-nota tetap kena take a look.
driving force terbang ke mana..
**rajinlah wahai diri**

Comments

zliah said…
get well soon~
:)
zT said…
syafakillah daar~
malas:memang common, tpi still boleh fight right?
teringat kata member: malas tu mainan minda saje..huhu
zue anak sudin said…
sabar wawa. mane tau selsema tu bawa berkat ko jawab exam nnt. huhu..
get well soon my dear!
sero nk air nyo jgk:(
najihah iman said…
sist zliah~
thanks sist :)

zT~
fighting!!
jauhi penyakit malas nih!

zue~
jgn duduk bawah aircond sudah..
menangis ak dlm hall nnti..
prepare tissue bnyk2 ni

haal~
thanks haal ;)
balik klate ni mnum!
nur syakirin~ said…
mknle ubt selsema ak 2!
izzati wahib said…
take care :)
tp mkn obat + air nyo nanti tawar la obat tuh. huhu.
gosh. nak air nyo gop, nasib baek cuti ari tu rengek2 kat ayah soh ammik nyo kat pokok. tp skrg nak lagi!

Popular Posts