1110



Bismillahirrahmanirrahim-


hari ni dah 3rd jan..time flies. cepat je masa move on, x de delay-delay..
straight to titik.
1 jan lepas sy attend wedding cousin..gather gn sanak saudara yg susah nk jmpe.
yg tak best - adik bradik tak cukup..letih nak jawab both my preggi sisters tunggu masa nk 'xplod' je!







congrats to both of them..
wishing you a house full of sunshine, hearts full of cheer, love that grows deeper each day of the year~
**tak best : struggle settle segala hw :(
                  minggu depan xm - timing dia sgt lah 'flexible' -_-!**
**best : versus's up for printing..cepat2 kena booking**
**last yer, during fndation time tu lepak je nak buat ape2,heh. sekarang lain dah..nak buat ape fikir 10 times dlu.betullah 'sacrifice' tu mmg terasa dan sangat2 lah paramount**
chayok kenshin!! 

Comments

zue anak sudin said…
sibuk. tersangat sibuk! sem 1 pon tak macam ni. sedar, tak sedar, da nak mid sem. adoyai~

tak sangka next week da midsem. masa cemburu ngan kite~
nur syakirin~ said…
hahaha yes aku sokong! wlaupon ak byk men ;p
wa kau cntik la pkai bju 2.alamak geli lak ak puji kau.hahaha
seyes kau mcm pengantin! kalo mekap msti cun.hahaha

Popular Posts