sunday morning..

Bismillahirrahmanirrahim-


pagi tadi pegi pasar pagi..dulu sangatlah malas nak pegi..
tp skrg ni, every sunday morning tu kalau bleh nak menapak jap dekat pasar tu..
mesti brekfast kat stall yg jual char-kue-teow yg sedap amat tu ^.^
akak gn abang tu pun mesti dah cam muke sy ni ek..
nak makan ape? nasi kerabu-sup gear box-aneka laksa-popiah basah?!
kata zue, pagi td mcm release tension..
fathin gn meah pulak dapat jalan2..;)
yelah, skrg dah tak tersempat nak jalan2..pegi class-balik.


*ikan*
ceria habis sy...td dapat pegang arnab..sgt la jinak-baik-lovely btull arnab tu..
ch0melll..
dan tadi beli ikan..kesukaan sy nih..
-kalau ikan,sy mesti pilih M E R A H-



-suke ekor dia- 



- ni cik zulaikha punye-



- ni hadiah utk syak dari zue-



ceria lagi..;-
1. khamis malam jumaat ni going home,yayy!!! twinkle2 little star punye happy =)
2. sesuatu yg buat sy risau every month pun settle by today..alhamdulillah..moga 
    cepat2 kembali normal..
3. sy decide something hari ni..starting from today,perlu 'strict' dgn diri sndiri~
   "i am responsible for me, and i can choose."
p.s : benz kt kb dah ade partner, AO kt atas tu..=)


***Seize the day***

Comments

zue anak sudin said…
waahh..happy sungguh wawa. =D

moga2 AO + en KACAK a.k.a en ENGGUT dpt berkawan baik. walaupun en KACAK yg agak aggresive berbanding AO. huhu...
najihah iman said…
yap..en kacak aggresive btull~
ao cool je..as cool as me la ek =p

p.s : ceria2 slalu..
nur syakirin~ said…
hehehe pe ni AO ngn ENGGUT! jgn gado2.hehe xleh lwn ikan aku 5ekor2.
sume hot n cool cm aku.hehhe

Popular Posts