botanical garden (1)

bismillahirrahmanirrahim-


sibuk.sedikit sibuk minggu ni..dgn list homwork bjela2+essays bkajang2...-_-
sy nak post jugak pasal my last weekend..(sgt seronok bsama mereka)
khamis lepas,sy ke melaka.attend summer camp n being a fasy..kira, jd 'kakak' la..
kalau ikut plan asal, sy dan zue(cik zulaikha-housemate,kuliahmate,bestbuddy n sort of) pegi gn keta..
then, ade something yg happen..time ni nek train on the way to serdang..maka, tukar plan dgn segera..
nek train trus ke seremban..then from terminal 2,took a bus to melaka central..awal2 dh adventure.
sy ape lagi..mmg aci redah je lah kan...n alhamdulillah, smua bjalan dgn lancar..bjalan ikut plan.
ok,1st day kt melaka...kira jalan2 dulu..lame sangat2 dah sy tak jejak historic city ni..





 





tu antara pic yg sempat snap utk 1st day..yg psti, sy sgt gembira as in dapat makan asam pedas (mmg best,makan tak ingat facy len dah ;)
hari 1st gak kenal sket2 gn taman botani melaka ni...paling teruja, sebab kat sini 'kampung buku malaysia'
sy yg letih sket+ngantuk tak cukup tidur pun jadi energetic balik tengok buku...bleh baca-pinjam dan boleh beli trus...wah, imagine la reaction sy time tu...^.^





dalam hutan, ade kampung buku...menarikkan..
lets stop here. this story'll be continued later..


p.s : sy sangat2 merindui mereka....adik2 yg buat sy tersenyum-berfikir-musing..
     

Comments

zue anak sudin said…
waaahhh...merindui mereka sgt! =D

Popular Posts