-_-

Bismillahirrahmanirrahim-



what a day today ;( -_- =)
first, this post's kinda emo...sungguh, sy tak suke emo2-tensi2 dan perkara same maksud dengannya..
tapi hari ni macam tak teratur je. mungkin hari ni ade hati yg terluka. mungkin hari ni emosi smua ups n down.
including me too, mujur ade zue, fathin gn clan yg agak coolio jugak..kalau tak muka memang dah turn jd cuka apple. -_- (cukup2lah emo nye najwa!)


dari awal sem 2 ni sampai hari ni kot, kawan2 seperjuangan+me masih confuse-blurr about the schedule. 
nak pulak schedule update paling terbaru petang td...haishh, kasi budak2 pening tak habis.
dan sebab salah maklumat jugak, class dgn Dr Hameed dr pukul 6-8pm td cancel...he might terasa, who knows..nak blame kat tukang pelapor maklumat pun tak boleh..at least dia tried dah nak confirm class n so on..n yes, d schedule itself yg susahkan lecturer gn students. sape lah yg create super duper-genius-ttable tuh
on a side note, alhamdulillah having short lecture dgn lecturer baru dari india tadi best..
hujan lebat ke ape, dia semangat je ajar physio..alhamdulillah..


*Spec*
tadi sempat curi mase pegi date optometrist ;)
betullah, power mesti naikkan...


Mr O : your right eye's just okey..(means power tak naik bnyk la tu)
me   : alhamdulillah..:)
Mr O : but, your left eye's weak...too different than your right one. 
me   : err...(dalam hati- bukan slalu mata kiri memang trouble ke?)


setelah sesi memberitahu since when specky - mata kiri mmg teruk sket- terus la decide tukar lens..
he asked again, you wanna contact or just change the lens? 
dgn lajunye, "tukar cermin! tak nak contact" -_- 
mmg dari dulu tak in dgn contact ni...



stop here, looks like terover spill..
 - be patient, ups n down - hot n cold tu smua life punye sugar n spice..
 - n senyumlah selagi boleh senyum....
 - ceria sokmo la!

Comments

mIra said…
hehe..ilek wa..ilek..
no hal nye..
hohoho..
zue anak sudin said…
rileks la wawa! baru sket! emo la ko neh!

ececeh...mcm aku tak emo je. terlebih emo ade la. haha..

sabar je la...ape je la kite mampu buat. ni sume salah najihah! eh, bukan najihah iman. hehe...
najihah iman said…
mirah~

yap..sabr la paling pnting loni..
instead of emo2 tu, baik zikir ingat Dia kn..

zue~

aduh..smua org anti-allergic gn miss najihah skrg..asal la dlm bnyk2 name, leh same name gn dia lak..adoiya..problem!
zT said…
wa, chill2
ak pn xsuke gk being in emo phase,,
bnde xsrabut pn jd srabut,,hehe

stay c0ol yerp..saje je Dia nk uji sep mu tuh..=]
nice pict.comey,grab mn?
btw,sbrla.awl2 mngkn kelam kabut g.nnt ok la tue.

xyh emo2@tensi.*hugs*
najihah iman said…
~ zt

payah ak nak emo T..tp dis tyme,mmg drives me being an emo gal lah..nk xplode jah..tp everything stil remain silent..thanks eh

~ haal

ak sabar haal..ikut hati meme truklah..chills!

p.s : ni ak syg bestbuddies-on-earth ni..ak emo sket, smua kisah =)
tvocalize said…
uiks..life is short kan? penuh emo2 tak sweet la.. (haha adop idea nk nasihat pa amik tajuk blog org laen :p)

nak legolas day! huhu
najihah iman said…
yeah..life is short..mmg x best klu emo2..:)

Popular Posts