bila ya..



Bismillahirrahmanirrahim-


first, sorry zunnur tak dapat nak find time minggu ni..;(
act,this week plan nak pegi kolej gn zunnur..
nak settle benda yg kena settle..
klu naik train beza 3-4 stesyen je,dlm 15 min cam tu je dr sini.
tapi minggu ni memang x leh nak gerak mana2..
class penuh..balik rumah pun time bulan tengah reflect sunlight.
nak text zunnur pun tak sempat..alamak, kena inform zt- 
x dpt jumpe weekend ni..-_-
as in tugasan tu bertingkat2 banyaknye, fikiran mmg tumpu yg ni je..
uncounted rindu dkt budak2 dorm..=)









even tak banyak sgt koleksi gmbr kat kolej dulu..
tp yg sikit2 ni sangat tak ternilai kenangannye..
E32-E24, i learnt a lot here...
from budak hingusan into miss independent ^.^

Comments

zue anak sudin said…
waaahh....sejuk hati aku tgk gamba2 neh. tambah2 gamba ko pakai tudung labuh~ =p

ko ok tak ni wa? sejak kebelakangan ni, suke sangat ko flashback2. huhu..
Nusaibah said…
salam..

wa..
windu nyer kat suasana kisas
n kawan2..

*walaupun org tak de lam gamba*

(^^)
najihah iman said…
zue~

:)ak ok jek..x sbr nk balik umah ni~

nusaibah~

rindu kolej sungguh2..;)
ni antara gmbr smpat disnap b4 g prep..bln puase 2007..
omar sebelah je gn ali..=)
Zafeer said…
Gambar yg mana ek tu Nusaibah?x ingt la..wat la post skit..
xpo la wa,tgk next week if u got time cpt2 gtau aku b4 aku pun da x sempat gak .haha...
ntah sape sape said…
waa...mcwa...
rindu time bukak pose sesame tuh..
huhu...
rase cam nak gi kisas balik ngn korg pstu repeat balik ape yg kita slalu wat dulu..
ali go..bambambuweyoo~!haha

Popular Posts