Nov :)

Bismillahirrahmanirrahim-

hari ni 30 nov dah, esok msuk 1st dec..cepatnye masa berlalu..
2009 bakal menutup tirai n another lembaran bakal diselak.
lets muhasabah diri,mengingatkan diri sendiri...usia 19 tahun ni, agak2 move to which direction.

hari ni sy nak conclude kan something utk bulan 11..
first, birthday wish-post yg dah lame nak update, tapi tak tersempat.
hari lahir sahabat2 baik dan anak2 saudara kesayangan. =)

5 november : happy birthday zunnur zafirah.
zunnur dormmate sy mase skolah dulu. dan alhamdulillah till now, still contact.last jmpe ble ye zunnur? -_-

ni dormmates sy, E24-07, tiah,wadhi,zt n zunnur 


17 nov : slamat hari lahir nur syakirin =D
ni kawan sy knal masa foundation..n currently my coolio-roomate.
thanks  syak menceriakan hari2ku..
syak, curi gmbar ni kt blog ko eh..sbb gojes sgt..:)




28 nov : sanah helwah ya zati hananin =)
masa form 4,dia di dorm sebelah..rasenye tak bnyk bercakap pun..act, tak berani nak tegur..dia budak baik..contra la gn sy yg 'nakal' .,even same2 org klantan, tp tahun 2006 tak rapat lg.
bila form 5, eh satu dorm la...n everything changed. rupenye '1 kepala'- hehe
thanks T tolong 'tegangkan' katil ms inspection dlu2..dia sgt kemas- sy?! -_-
since 2007 till now n always inshaAllah,she's my bestfriend.



22 nov : hepy 5th birthday ammar firdaus..
this's my 2nd nephew...d very soft-polite one..



n today 30 nov : hepy 2nd birthday nur qaisara insyirah
ni adik danish..dulu2 dia tak bleh masuk gn sy..mgkin sbb tak selalu jmpe..tp skrg, dah bleh geng!



post ni agak panjang dan penuh dgn gambar...maaf ye..
they're my best buddies + beloved kiddies.

may Allah bless u.

Comments

rs nk cbt pipi insyirah:)
zue anak sudin said…
epy beday insyirah yg comel!! hehe..

wa, ko tertinggal beday neighbour bilik ko. hehe...
Zafeer said…
Wa..terharu2...sudi gak promote aku on ur page yep!1st in lak tuh!kui3...hehe..thanx a lot babe!ukhwah fillah abadan abada...
zT said…
baeknye gmbr ak
haha
nway thanks waa~
Zafeer said…
NOVEMBER babies..
Banyak idea dalam perkara Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya Berfikiran kehadapan Berfikiran unik dan bijak Penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa Pemikiran yang tajam Daya firasat yang sangat halus dan tinggi Bagus untuk jadi doktor Cermat dan teliti Personality dinamik Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran Terlalu degil dan keras hati apabila hendak. Diusahakan sehingga berjaya Tak suka marah kecuali digugat Mudah ambil berat terhadap orang lain Pandai muhasabah diri Cara berfikir lain dari orang lain Otak yang sangat tajam Pandai mendorong diri sendiri Tidak hargai pujian Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi dan apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya Badan yang "tough" (sasa) Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam Romantik Tidak pasti dgn hubungan kasih sayang Suka duduk di rumah Sangat rajin dan berkemampuan tinggi Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi Bercita-cita tinggi Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah.
nur syakirin~ said…
wah wa aku baru perasan kot.wawaawwa terharu gle aku!!!;p
tpi biase2je amik pix aku ni.kelakar ooo ;p
to zafeer,thnx ats info yg sgt menarik2 ;)

Popular Posts