:)

Bismillahirrahmanirrahim-

2-3 hari ni agak emotionless-blurr2- perasaan yg sama maksud dengannya..
rase macam nak scribble something..ape dia ye,
okey, semalam pegi kenduri rumah housemate, 1 di ampang, 1 di banting..



from shah alam went to ampang first, then straight to banting..mmg jalan2 sungguh lah-
class tak start lagi, maka still boleh spend time dalam gaya mcm tu..
once class begin, tak de mase dah nak main2...
rasenye, sem ni smua lagi fokus..lagi nak work harder..lagi nak scrutinize buku+notes btull2..
**i will fight harder for this** this's sort of promise btw me n my orang2 terpenting dlm hidup..

-the beatles-



 

sy suke band ni..back in 1960s(zaman mama gn baba dulu2) till now, the beatles mmg ade big influence.
n i like both pictures above..full with childish joy....:)

 ape kaitan kenduri dan the beatles?! hurm,d happiness n cheerful moment shared btw my housemates n i..
 stay in shah alam, rumah kat seksyen 13 ni ibarat 1 femly dah..1 femly berjuang utk masa depan!
 okey, class start esok :) jumpe balik gn doctors2 yg smuanye eager nak start mengajar..
 n budak2 yg eager jugak nak balik beraya haji...i'm not going home this aidiladha..
 esok juga off to jb..celeb aidiladha with my 2nd sist..

till then, have a good life..
keep movin' on! :)

Comments

nur syakirin~ said…
sgt menarik ganba.thnx kpd kamera kau ;)
zue anak sudin said…
adoyai~ korang balik cuti, aku pun kena balik gak la.... korang seronok, aku lak tak best. hahaha...

papepun, kelas kite 4 this sem 12hours a day ok! 8am-8pm! BEST SGT! -jgn la aku stressed-
najihah iman said…
syak~

meriah sungguh :)

zue~
okeylah tu bkt jalil dkt je..
pd aku ni,x blik klantan pun =(
berkorban itu perlu! =D

Popular Posts