:)

Bismillahirrahmanirrahim-

alhamdulillah,tengahhari semalam exam sy tamat.
maka,dengan berakhirnya exam itu..semester 1 sy pun turut menutup tirai.
exam sudah..sekarang serahkan segalanya dekat Dia,Yang Maha Kuasa..
urusan natijah ni dalam ketentuan dia..
katakanlah, the students buat yg extraordinary punye baik pun papers tu,everything under His control..maka kawan teman, sekarang ni berserahlah padaNya..

bila cuti begins,..sungguh bahagia-gembira :)
yelah, bukan slalau dpt cuti..weekend pun ade class, ahad cuti pun refill dgn benda lain...
cuti sy around sebulan lebih..wah, nak buat ape ni?!
planning bout cuti tu tak start lagi..packing stuff pun belum lagi..

selamat berhujung minggu kawan...

p/s : flying back to kb dis monday with my bestie,mcnih.
dulu pegi-balik skolah same2, skrg balik cuti same =D

Comments

zT said…
giliran ak pulk bergelumang dgn paper exam..huhu

slmt bercuti yer..

=]
najihah iman said…
u can do it,dr zati..

Allah with us,

chayok!!
zue anak sudin said…
wawa cuti!! hehehe... relieve giler! tp, jadi sangat gile bile pikir, nak buat pe cuti sebulan lebey neh? yang penting, pastinya aku akan selalu rindu seseorang~ hahahahaha.. =p

jumpe naek sem 2 nnt dgn cabaran yg lebih extreme! huhu... GO ZUE+WAWA+FATHIN+FAIQAH! =D
fieqa said…
waaa..besh nye cuti..*,*

jelesh..hehe..

moge cuti2 dimanfaatkan sebaiknye!!

btw, lme x singgah sini..hik2..
bz sket deh..lme x blog2 walking neh..;p

Popular Posts