homeward :)

Bismillahirrahmanirrahim-

class sem 1 berakhir tengah hari td..terima kasih buat lecturers yg bertungkus lumus
replace class+faham situasi budak2 yg excited nak balik raye..
cerita2 sem 1 bakal dicrayon once final exam tamat.....permulaan tahun 1 yg sungguh2 'coolio'

nampak gaya mcm sy offline within hari raya breaks ni..
sy nak wish "salam aidilfitri" dan maaf zahir batin buat smua teman-kawan-sahabat..
a big apologize esp to my dearest super coolest housemates...
mereka adalah insan2 yg sgt faham-reti-tau sangat dah njwa najihah ni mcm ne orangnye!
slamat balik kampung....dan slamat bersama buku2-nota2 juga...
16 sept..10am..depart from subang to kota bharu..
moga slamat sampai....bertemu insan-insan terpenting dalam kehidupan! :)
nota 1 : gunakan cuti raye ni sebaiknye....mood raye+mood final exam
nota 2 : buat kek yg dah lame crave nak buat tu...
nota 3 : ramadhan berbaki 4 hr ni...terawikh di masjid kota!

Comments

zue anak sudin said…
selamat balik kg juga wawa! jgn beria sgt cuti ni! hehe... buat kek, simpankan kitorang skali tau! =) aku try buat cookies~ nnt aku bawa utk korang. insyaAllah~

SELAMAT BALIK RUMAH+KAMPUNG + HARI RAYA WAWA! =D

p/s: wawa, aku nak minta maaf coz aku rosakkan beg ko~ =( -feel so guilty.
puteribonda said…
slamat hr raya aidilfitri

maaf zahir batin yer

X)

Popular Posts