=)

Bismillahirrahmanirrahim 

2 papers dah slamat dijawab..alhamdulillah-
view blog zue, tersenyum sorang2..
otw utk 1st paper, sy terjatuh- smpai2 area exam hall tu, lutut kanan gn tangan sy bit sakit.
alat tulis smua cukup, better than last mid sem xm.

cerita hari ni,
otw utk 2nd paper, zue pulak termasuk dalam lopak air.suasana pagi yg cukup damai.
hujan renyai2...sabar zue, tau stokin dia basah-x selesa jdnya.
okey...mari kite fokus utk upcoming papers pula...=)

love letter for today,
 
"dan jangan sekali-kali engkau mengatakan terhadap sesuatu, 'aku pasti melakukan itu besok pagi,'" 18;23

"kecuali (dengan mengatakan), 'InsyaAllah'.Dan ingatlah kepada Tuhanmu apabila engkau lupa dan katakanlah, 'Mudah-mudahan Tuhanku akan memberiku petunjuk kepadaku agar aku yang lebih dekat 
(kebenarannya) daripada ini' 18;24

oh, sy skrg rajin mendownload balik lagu2 samy yusuf, dalam koleksi 'big brother' sy hnya ade few je lagu2 dia.maka, sy buat sedikit pencarian dan sangat teruja apabila lagu tema jejak rasul 2009 berjaya didownload..=) lambatnya sy kalau lagu2 nasyid ni...

p/s : try not to cry (Samy Yusuf ft Outlandish) pun best..

till then, take care ye kawan!

Comments

nur syakirin~ said…
hahahah kome ni lawak la..asal la nk exam je sume nk jatuh????hahah
stress sgtke??heeheh
zue anak sudin said…
ha,syak! baru aku dapat discover nape kitorang jatuh time nak g exam! bak kata pepatah dan kata2 org2 ternama, kite akan JATUH dulu sebelum kita BANGKIT. maksudnye, paper mase hari kitorang jatuh tu, mst result paling GEMPAK la! hahahaahahaha..! -mengarot tp,aku suke! haha.. XD

wawa,
ko da sangat berubah. mane jiwa rock ko? da macam berkurangan je. aku agak terharu + gembira la! at least ko akan berubah jd feminin sket pasni! heeheh...yeesss! =p

all the best wawa! 4 paper lg!huhu..
najihah iman said…
syak~
final xm punye cerita..:)
bnyk btull accident~

zue~
hati pink,no k0men! =D

Popular Posts