=)

Bismillahirrahmanirrahim-

*Hadiah Ramadhan*
Kate miera ape yg berlaku semalam antara sy dan dia adelah hadiah ramadhan..ye,setelah 4 bulan dia mendiamkan diri…terminate sms dan call dr sy..juga dr amiera. Mungkin waktu itu dia mencari sakinah. Mungkin waktu itu dia benar2 ingin bersendirian. Ya, sy hormati segala apa yg berlaku. I believe one day dia akan spt dulu. Kalau bukan hari ini atau esok, mungkin pd masa akan datang.
Alhamdulillah…sms sy berbalas. Gaya bahasa tak berubah. Sama spt dulu. Dia spt konkrit dan sy spt batu. Saling berlawan- itulah kami.




*exam*
Imtihan sy minggu ini dan xm miera pula seminggu selepas sy.okey,minggu ini sy bertunang dgn notes2 dan novel2 tebal kesayangan. Mlm pertama trawikh, sy dan 2 org housemate (tinggal kami b3 menyambut awal ramadhan di rumah sewa) sangat2 x de perasaan utk melayan line by line notes. Alahai, excited puase mengalahkan rasa nak exam..knape tak rase nak exam ni?! adeh..
Tak boleh, sy dah bertunang dgn mereka (notes+buku2)..maka sy kena jadi tunang yg baik.
Instill balik momentum..mggu ni nak kena pecut. Gud luck!



Ok miera, sy amat rindu dia..juga kamu!

Nota : “dia” itu refer kpd seorang sahabat baik sy. A girl tentunya. =)

Nota utk miera : once exam end, jom kita menghitung hari…mcm kt kolej dlu, hari2 tgk calendar.
16 dan 17 sept…^_^

Comments

fieqa said…
comey je post nie..hehe

maat taufiq wannajah fil imtihan..
go go chaiyok!!

jadilah 'tunang' yang baek..hehe..'tunang' y solehah..=p

Popular Posts