seize d day :)

Bismillahirrahmanirrahim-

Seize the day*
Hari ni yg memenatkan-sungguh!
Salah sy jugak..siapa suruh tak bawak lab coat hari ni? eh..dlm schedule tak de lab ims pun hari ni.
Maka hampir seisi class tak bawa lab coat. Dr Mohan said, “its ok.next time u bring it”
Tapi kakak2 penjaga makmal lak strict-skema.
No lab coat tak bleh masuk..terpaksa la berlari ke pathology lab-biology lab dan lab2 lain semata2 nk meminjam lab coat…(moral of the story : next time..hari2 bawak..+ bli glove bnyk2 trus)
Dan hari ni sy rasa 1 permulaan yg baik untuk Group B..the bond between the classmate are getting strong and stronger..yelah within early 2 weeks ni, Nampak mcm grouping2..b’puak2. Tapi hari ini Alhamdulillah…semua orang dah bleh tolerate kot. Berkawan la baik2..same2 menuntut ilmu. :)



inshaAllah..esok miera (layyinul harrir) overnight di s.alam (rumah sy)
dan ahad ni juga bakal bertemu dgn shah zahid..dormmates kolej dlu..seronoknye..

p/s: Stay strong because you have the courage,
and smile because it brightens each soul.

Comments

HiffZunnuri said…
Over nite?maksudnya x tidur ke?U all nk stay up smpi pg?hee..kenapa mira turun s.alam?n jumpa shsh kt mana nnt?Kirim salam syg+rindu=ukhwah kpd mereka ye..
najihah iman said…
zuno...
miera tdo kt sini..
508 ade reunion ahad ni-esok kt bts.
ore accompany dia..
inshaAllah...

jom la join skali~
iLiYamashita said…
hu..... silap r bukak blog kamu ni... nnt jd mcm mlm tadi takleh tido.................... hu.. kamu n siti ni same je.. takyah r post kat internet... engineer tgk darah pn dh nak pengsan...

Popular Posts