outing

Bismillahirrahmanirrahim-

*adventure-happy*
2 jenis perasaan yg sy rasa within 2 days which’re Friday n Saturday.
Hari jumaat bermula dgn sy, shaun dan Jessica perlu ke KL-ke pejabat msian books of record.
With the incomplete intrucion, not knowing where the menara uncang emas located at..kami bertiga redah je jalan loke u,KL…dan akhirnya..almost 4 jam pusing KL..thanks to Shaun yg maintain relax mencari office MBR..dan Jessica yg fall asleep on the way ke mbr dan skejap sewaktu on d way balik ke shah alam.  sy hnya bdoa..moga2 kami sempat smpai sblm pukul 5. Alhamdulillah, pukul 4pm tepat ternampak plaza uncang emas,ue3..dan diblakangnye terletak menara uncang emas..lega skejap.
office MBR ni dah msuk area cheras sbnarnye..-_-



dan malamnye, femly sy dtg mengejut. dan kami check in di klang.Short femly reunion. Skejap pun jadilah..bertemu dgn insan2 terpenting dalam hidup…seronok kan?! bile pegi dinner..kalau dulu meja sederhana pnjg pun cukup..skrg kena long table nak occupied dgn bilangan femly yg bertambah..tak msuk kerusi budak lg..:)
dan semalam accompany kawan menonton ‘obsess’..moral of the story – don’t disturb kepunyaan orang..
after 2 weeks sy tidak kemana2…dan hujung minggu sy berjalan2.





Later days..take care

Comments

Popular Posts