=)

Bismillahirrahmanirrahim-

durian-ice cream..-_-
bila durian ade bnyk blonggok2 dpn mata, tak terasa pula nak beli. mgkin sbb harga dia yg bit mahal..tp bila bukak tingkap dari bilik, within 2 weeks ni asyik bau durian je.Allah...dari tak rase ape2 btukar jd teringin nak makan..nak balik kota bharu, gaya mcm dekat je. nek flight mmg 45 minit je, tp i'm not d one yg suke balik umah kalau btull2 tak de cuti. pastinye di rumah sgt bnyk dgn durian-rambutan..macam2 buah lg lah..pokok rambutan yg depan rumah tu pun mom kata dah masak ranum buahnye..danish jelah yg setia menikmati buah2 tu..haih..durian oh durian,
nampak gaya kena jejak giant- mahal tak mahal, nak jugak..^_^

ice-cream..
ni penangan pak cik ice-cream yg selalu round depan rumah.
masa cuti hari tu, sempat beli sekali. tringat ice-cream keladi..letak dalam roti.
best2. kate mom, Cikgu Hamidah - jiran depan rumah, siap bli banyak2 ice-cream potong, simpan dlm ice box..err, mama tak nak beli bnyk2 juga ke? kasi sy dan danish makan- -_-

p/s : breaks dah lame over, n i'm take over something! ape tu?
sebuah perjalanan tanpa henti..as long as i breathe..

later days..take care

Comments

Popular Posts