to quiero mucho =)

Bismillahirrahmanirrahim-

Just smiling.Gembira tgk gambar femly sewaktu kenduri kakak ketiga sy baru2 ni. dulu rase keluarga tak la besar mana..tapi bila tengok gambar rasmi ni….rase mcm ramai la pulak, 5 orang adik beradik, seorang kakak ipar + 3 org abang ipar, 6 orang anak saudara (nx year bertambah lg) dan my beloved mama dan baba..ramai2.

Alhamdulillah..he grant me with this so beautiful family. Uncounted terima kasih buat mama and baba. Tanpa mereka, siapalah kami berlima ni..the rest of siblings rasenya dah ade life masing2..it’s just me yg become lone ranger sekarang ni ^_^





-amar firdaus,amir fariz,danish imtiaz..3 hero kecil yg sgt2 rapat.wait for amirul hakim to join u guys this hari raya-


p/s : mereka adalah orang terpenting dalam hidup saya...to quiero mucho

Comments

Cik Akma said…
wehh aku ske baju mg. cantikk wehh ;)
najihah iman said…
ni kes suke pink ke cik akma?!!
=)
lps ni x tau la pki ag ke x..
nisa said…
bestnyer tgk!
n lawa ar gmbr2
pandai korang amek gmbr
hihihi

=)

Popular Posts