..estoy enamorado de ti..

Bismillahirrahmanirrahim-

Cuti yg sungguh warna-warni.Alhamdulillah.Syukur kerana Allah menghadiahkan saya dengan kawan2 yg sangat2 prihatin.handphone kept singing je through d breaks.

*kisas*
Cuti kali ni sy sempat bertemu dgn kawan2 yg sudah lama x bertemu. 11 june lalu reunite dengan sahabat2 kisas-sahabat2 klantanese. After a year tak bertemu..akhirnya,Alhamdulillah we meet again.
Senyum je sy bile sehari sebelum bertemu tu,Syaq (Wan Nur Syaqirah) send warning sms.Risaunya syaq takut sy hilang lg macam tahun lepas….-_- maaf ye syaq,tahun lepas..waktu itu waktu kritikal bwt najwa najihah ni.Bertemu kembali sahabat baik-dormmates paling best syaq dan zati hananin mmg bwt sy sengih-senyum-gelak je.Ceria sgt2.dengan kehadiran wan amirah,nik farahin dan nurul syazwani bertambah-tambah lagi kegembiraan tu.setahun tidak bertemu mata,banyak cerita dikongsi.=)
Mereka masih sama-physically same.It’s just me yg look different..adoiya,macam ni? Dalam gambar tu rase mcm the biggest one.admit-a year foundation ni mmg physically change.tak masuk lagi komen2 budak2 skolah rendah dulu…..asyik suruh jaga pipi.
Teringat balik sahabat2 dorm E24 dulu-umah Ali..I’m missing u girls.sangat2.



*naim lilbanat*
Big thanks to nik anis sofia-halwani-aqmar-mieja sbb bwt surprise besday reunion.Ya Allah,sampai ke PCB korang bawa ak.thanks jugak bwt Apeq yg turut sama berlakon-
Cuti ni sempat jumpe dgn 5 orang dari 14 org…moga 1 hari,kite bleh la berkumpul balik.inshaAllah.



*skppg* sweet child of mine
Kita kawan dari kecik..dari usia 8 tahun.11 tahun yg lalu kita lah conquer padang sekolah-conquer court..main kejar2,main hide n seek.pada zaman yang mana the girls masa tu masih lagi free hair..main smpai comot2.balik skolah..makan ice cream sama2.ade camping atau lawatan,kite semua tak pernah tak join.dan dari usia kanak2 hingga sekarang,we do visiting each other.setiap kali cuti-kalau smua ade di rumah.pasti reunite.
Thanks to syakir,azri syazwi,Abdullah umar,syafiq,syazwan,ahmad zaheem-siti hajar,adilin,dalilah ali yg memeriahkan musim cuti ni. thanks datang kenduri.thanks kerana non stop menyakat…mentang2 my femly dah knal baik,smue aci redah nak jadi loyar buruk.separuh drpd ahli class yg masih keep in touch smpai sekarang.
Mesti lagi best kalau iman,mcnih,suhaila ade sekali..tunggu syawal ni lah ye,bwt jamuan class 6 wawasan tahun 2002 dulu. =)
Kite berjalan…berlari ke serata tempat,dengan tujuan yang sama- melaksanakan amanah sebagai penuntut ilmu.

*ukhuwah fillah Abadan abada*
Allah knew that everyone needs
Companionship and cheer,
He knew that people need someone
Whose thoughts are always near.

He knew they need someone kind
To lend a helping hand.
Someone to gladly take the time
To care and understand.

Allah knew that we all need someone
To share each happy day,
To be a source of courage
When troubles come our way.

Someone to be true to us,
Whether near or far apart.
Someone whose love we'll always
Hold and treasure in our hearts.
Thank you Allah,for giving me friends.


“If you miss us, just look at the moon. Though we’re thousand miles away, we still look at the same moon,”

Comments

Cik Akma said…
wahh beshnye jumpe kwn2 lamee huuuu ;)
zT said…
estoy enamorado de ti too..hehe
najihah iman said…
~cik akma

yap..kawan2 dr usia 8 tahun till la high school..seronok =)

~zt
sengih-senyum jek ni..

Popular Posts