can't wait

Bismillahirrahmanirrahim-

Hari ni 3 jun. another 2 papers which is on this Friday! Can’t wait~
Alhamdulillah first 2 days yg mencuakkan-criticall days done. Thank you Allah.
Need to pack my stuff…sbb jumaat ni dah x sempat.hbis xm-trus run ke subang!
Hari ni abg sy dr penang dah sampai umah-esok kakak yg brada di johor bakal tiba- jumaat malam’ll be my turn..erk,jangan sape2 lupa nak amik sy sudah -_-

The kids n me
Nampak gaya smua gadjet2 kena sorok.earfon etc mmg kena stay away dari budak2.
Che su’s going home =)

The akad nikah & kenduri
Gaya mcm sy je yg kahwin..heh.the last sist yg bakal menamatkan zaman bujang.
inshaAllah pagi 6 jun ni akad nikah berlansung.what should I wear?! Ayo….masalah! slipper smua rosak...kasut sport bleh?
And the kenduri’ll be on 8 june…jemput datang ke rumah ye!
Maid of honour =)

-january 09- skrh dah june...time flies so fast!

The breaks
Sy pulang kali ni-pulang bcuti.foundation end- n inshaAllah bakal kembali ke kampus akhir june.another step further-

may Allah bless us,

Pen off-stomach dari tadi menyanyi..lagu fallin’apart-sgt lapar.

Comments

zT said…
uit,
stdy2 jgk
jgn smpi xmkn~hehe
pulasari said…
salam...

wow, cool la akak nti kawin :)
nti pulak bila? hehe

oh ya, bestny dah habis foundation.humm all the best ya.

doakan agar an terus kuat dekat sini.huhu
najihah iman said…
zT~
hehe..minggu ni minggu stomach nyanyi mcm2 lagu
1 umah x masak- =P

pulasari~
ye,seminggu ni senyum je-bahagia2
an kahwin pd tahun....wait n see!
=P

Popular Posts