.: culture care :.

Salam..

Setelah seketika sepi dari site ini..sy kembali m’crayon sumtim..^_^
I’ve been so sibuk lately..dgn msu culture care yg br berakhir+prog anak angkat di banghurish homestay..dan kini sibuk btunang dgn buku2…btunang?! I use dis term as my sist’ll b engage to someone this becoming Saturday,31 jan -_- (sdih,sy tidak dpt turut serta dlm engagement ceremony ni) apekan daya…31 jan ni last paper utk final exam = physics



Alhamdulillah,syukur -program yg d’plan since October lps berjalan lancar..
Tahniah bwt smue students yg amik paper ucs oo61=kokurikulum 2!
Special appreciation bwt high committee yg sgt2 w0rk hard utk program ni..
Bunch of terima kasih bwt my ajks..especially to -> nurul najwa! =)
+ nik hanne ( struggle edit front cover bku prog) + zue (help me every single of masa)
Big congrats buat Sir Azlan,Sir Hanafiah & Mdm Mimie as their idea came out so hebat..
At last,we manage to break d Malaysia Book of Records as for
“most ethnic songs performance event”..









this entry'll b continue...

p/s : currently @ gunung rapat,ipoh.spend my study leave here!

Comments

Anonymous said…
salam.

tahniah sebab berjaya meneruskan tugasan kamu.
tahniah juga sebab terus menjadi penyabar.
tahniah sebab memberi komitmen

Berjaya seekor burung, itu
bukan kerana tinggi terbangnya,
tapi...
kerana semangatnya ingin terbang,
mengapai mega suci,
meraih janji Ar-Rahman,
mencium nikmat kesabaran...
terbanglah kau, terus terbang.

- sajak kilat - kureng sikit jadinya -
najihah iman said…
salam~

terima kasih juga utk dis sajak kilat-

ini part of sajak@full of it?!
Anonymous said…
salam

sama2.ni sajak penuh.maaf la ya kalau macam kureng skit.
najihah iman said…
x de kureng mna2 pun...
dh ok...kilat tp menarik~!
Anonymous said…
oh.bagus la mcm tu
oh ya, semalam an jumpa bella dengan famili dia.

muka dia terkejut masa an sapa ayah dia. mesti dia tak kenal an siapa.

dan kalau boleh, hantar lagu tu (lagu blog ni) dekat emel ya, sangat menarik lagu ni
najihah iman said…
jmpe bella....
dia discover x mr pulasari ni eh..

baik,an hntar!
Anonymous said…
discover? errr dia sebelah mak dia masa tu.tak tau la dia discover ke tak.

oh ya, dah terima lagu tu, tkasih byk2

Popular Posts