.: unwell break$ :.

Apakah?!
Oh,sy sangat kalut.Kalut dgn segala kerja.sungguh breaks sy kali ini benar2 ‘tidak sihat’@ dlm kata lain sy x tenang.mcm mana sy nk tenang-blum 24 jam on cuti,hp sy tidak henti2 bbunyi.n its all about msu culture care prog with d’percubaan most ethnic song performances-to b include in msian books of record.T_T Kalau dulu sy sangat kalut, kali ini sy cuba bertindak tenang-err…mcm x bleh nk tenang juga..rs guilty ttp bsarang kt setiap pnjuru veins ni.. sy cuba jadi setenang mungkin. Yakni tidak terlalu gelabah dan risau. Depan ajk sy, mungkin terserlah sedikit. Depan orang atasan, sy rasalah, masih OK.biarlah bnyk bnda bermain dlm chamber ni..ting tong..adeh.sabar njwa! Trying to tenangkn diri sndr-

Sri menanti
,Kuala Pilah- tuanku najihah territ0ry.=)
Through dis week ni sy sibuk dgn koko-class bnyk yg ‘tidak ada’ disebabkn lecturer tgh b’workshop.unless anat yg maintain laju mcm biase.within 2 weeks,dh hbis 2 bab.no komen ttg ini.isnin lepas juga bwt pertama kali sy xplore n9.part of n9..sblm2 ini sy tidak mnjejak sungguh2 negeri yg pnuh adat ini.takdir mnnentukan akhir 2008..awal 2009 cik najihah perlu berada di wilayah sri menanti,kuala pilah.uhuh,perjalanan yg menarik disebabkn jln nye yg sgt mncabar..syukur sy bukan seorg yg mabuk klu go through jln2 yg tidak lurus-bnyk selekoh tajam.alhamdulillah sy ok spnjg meeting rasmi blangsung.dlm perjalanan ke kuala pilah sy melalui “ kawasan rekreasi ulu bendul”-nampak mcm best.trus sy request pd prog manager.klu bleh slps prog culture care tamat,kte singgah dlu di ulu bendul.x perlu msuk dlm tentative-err sy tidak mahu edit dh tntativ tu.





Contact lens-
Slps 9 thn wearing kaca mata,I tried to use contact lens.saya dan contact lens sgt x sepadan.klu bukan disebabkn spec sy accident,x kan sy pakai benda ini.spnjg khamis sy blajar menggunakannye.contact lens ni as back-up,mna tau…spec sy accident lg,liked what happened dat Thursday monim. lens ttanggal dr frame,adeh cuak sungguh pg itu…las 3 weeks broken! Ok,sy blajar sesuatu dr penggunaan disposable lens ini-kna jd seorg yg berhati-hati,teliti,cerewet…hbis guna,kna clean it 1st..smpan elok2 dlm bekas tu..n klu sy guna spnjg hari-should b not more than 9 hours,lubricate liquids msti kna bwk bsama-oh tidak…..saya bukan serajin ini.LECEH btull…huh,mcm2 mana pn..kna biasakan juga-I spent some money on this..so jgn nak membazir!

Ok,entry sy sedikit pnjg kali ni..sy skrg brada di jb-bertemu anak2 buah yg makin aktiv-
Sgt sronok bermain dgn amirul hakim-lates nephew..2009’s coming..
1 muharram bakal tiba…2008 bakal pergi. Najihah iman learnt 1 huge thing through 2008.

p/s : currently stuck wif dan brown books…
stepehnie meyer *twilight* yg blum smpt sy sentuh lagi~

Comments

Anis Safiah said…
hehe wa.semoga ceria2 n happy2 selalu ye! ;)

btw,saya dah habis baca buku-buku stephenie meyer yang TWILIGHT, NEW MOON n ECLIPSE before saya fly lagi. tengok2 buku tu dibuat movie pulak. tp,novel lagi best dari movie lah. yang 4th je BREAKING DAWN tu saya belum sempat habis baca. agak busy lately. hehe.

chaiyok chaiyok! ;)
najihah iman said…
anis~
sy tau..awk t'kena venom ni awal dulu lg...^_^
err...sy skrg br nk spent mase..
potter dh jatun num2...
fell in luv wif edward..
=)
pulasari said…
salam

ooo.macam tu ke crita nya
ok2..tenang ok

humm.buku2 yg kamu baca tu, saya tak pernah dengar.
nak rekomen ke?

kata kpada adik2 sedara.encik pulasari kirim salam

ok.ke terengganu.
selamat bergembira di johor
salam
najihah iman said…
pulasari~

bleh2..nnT an rekomen-
sgt t'effect gn 2 bestseller ni!
salam kmu sudah d'passkn.

kamu jga
njoy ur travel..
arabella said…
salam ziarah.
hehe.bgos tol.chaiyok2 in ur undertakings.
btw ade bku twilight ke?jelesnye.
fara g kdai bku.asek2 hbes je
nnt bley la pnjm ye.wee
najihah iman said…
farah~

ade..tp incomplete..
twilight itself pn x sntuh ag..
heheh..
bley jek..no hal
=)
everyone's suffering from twilight fluctuation!

Popular Posts