Apr 13, 2014

seberapa pantas

Assalamualaikum.




Of random photos and short stories.

1.i miss using inche Nikon. Snap photos. After months hibernated, I brought inche N jalan2 last 2 weeks – during hot air balloons fiesta. Sungguhlah tiada kesempatan utk ini. dan maintain bermimpi nak beli sony alpha nex 5 white color. tak pe ni tunggu dah keje, pakat gn mr.brightside. :D

2.currently in 4th rotation. Surgery posting. Compared to Int.Medicine, posting kali ni boleh tarik nafas – loose lah sikit compared to previous posting. Talking about rotation, ive done Psychiatry, Primary Care, Ent, Opthal, Com Med, Public Health, Int Med and now surgery. Another 2 more rotation to go with 4 posting to go through.. and next after that, with His will InshaAllah entering final year. T_T scaryyyy nye Ya Allah.
Tahun 4 dan lansung tiada cuti melainkan seminggu untuk Aidilfitri dan 10 hari sebelum masuk year 5. So sad L

3.and this weekend’s activity. Mission accomplished. Happy belated birthday Fathin and happy birthday in advance Akmal. J

That’s all for now. I should go and kick start – my case write up.

May Allah bless :)

Mar 31, 2014

air balloons :)

Assalamualaikum.


Of yesterday. International hot air balloons fiesta! J






Since I have to go out as early as 6.30am tomorrow morning…
I’ll just post some random photos taken yesterday.
At last we got out from klang..
Super hectic-killing-internal medicine end last 2 weeks T_T
Till then ;)

Mar 4, 2014

[9;51] :)

Assalamualaikum.


Katakanlah (Muhammad), “Tidak akan menimpa kami melainkan apa yang telah ditetapkan Allah bagi kami. Dialah pelindung kami, dan hanya kepada Allah bertawakallah orang-orang yang beriman. [9;51]

Dan orang-orang yang beriman, laki-laki dan perempuan, sebahagian mereka menjadi penolong bagi sebahagian yang lain. Mereka menyuruh (berbuat) yang makruf, dan mencegah dari yang mungkar, melaksanakan salat, menunaikan zakat, dan taat kepada Allah dan Rasul-Nya. Mereka akan diberi rahmat oleh Allah. Sungguh, Allah Mahaperkasa, Mahabijaksana. [9;71]

Cukuplah Allah bagiku, tidak ada tuhan selain Dia. Hanya kepada-Nya aku bertawakal, dan Dia adalah  Tuhan yang memiliki ‘Arsy (singgahsana) yang agung”. [9;129]

Walau busy-penat macam macam mana pun, 
Please spend some time alone recite love letters.
lepas maghrib, lepas isya.. routine.
Teringat lagi masa keje dekat klinik annisa – while waiting for result spm,
Dr.S selalu bawak alquran & almathurat dalam handbag dia.
And while working..sementara patient tak de tu, dia baca alquran :)
Reminder for me myself..
Plan nak taddabur surrah by surrah weekly tu tak tersempat. Heh. :(
I read surrah at-taubah last week and found so many meaningful verses.
Bila emosi tak berape nak betul.. ayat ayat ni (above) macam hadiah utk diri sendiri.
Kalau bedside teaching Dr.Haffa ada minggu cardio, minggu respi..
Nak taddabur alquran pun kena do the same thing..
Minggu ni baca terjemahan surrah annur ke.
Recheck balik ibadah kita macam mana. Reaching 24 yo soon nn!


May Allah bless J

Mar 1, 2014

LGK (i)


Langkawi, February 14.
Oh, dear, why did you make me love you if you were going to leave me anyway?

Feb 22, 2014

day and night

Assalamualaikum.



Around 4 weeks to go before end of posting exam – Int Med posting. T_T
Scary how time flies.
Life is so stressful these passed weeks.
Allahu Allah.

1)Climbing this hill.
If I got spare time which I rarely had these days, I should reread back my old post.
The ‘climbing this hill’ s post.
Semangat – enjoy belajar macam dulu dulu.
now..haih need to get the grip back.
Perhaps because im too tired. Energy depleted.
Internal medicine, hari hari kena torture perasaan. L
Everyday being scolded softly, you’re going to be in final year very soon.
Tahun depan habis belajar! Allah..
Kena marah kena jerit tu biasa dahhhhh. Nanti houseman double triple tough lagi.
Semangat nn semangat.
Got to pull myself together.
Bertahan. Bertahan. Bertahan!

2)Books
Buku terbang jauh dari Indonesia J
2014 and I am back with Indonesian books.
After bought ‘1Q84’ by Haruki Murakami which I just flipped it through few weeks ago, I continued with ‘Cintaku dengan Titik’ written by Benzbara. Thanks haal.. for the book.
and I just got myself another 2 wishlist books.
-Sepotong Hati Yang Baru by Tere-Liye
-Kisah kita by Benzbara
Because books can make me happppy.

3) of Cinta (baca : cinta dengan titik)
Ketika telah membuka hati,
aku pun harus bersiap untuk kehilangan lagi.
Apakah setelah cinta memang harus selalu ada
air mata dan luka hati?

4) weekend dan seminar, case presentation, study.


Long ranting tonight and have a good days ahead, InsyaAllah.

Feb 15, 2014

february

Assalamualaikum.


Rasa nak update blog tapi...homework berkajang tak sentuh lagi.
Case write up, case presentation, seminar, report research project, you name it.
Going out as early as 6.45am in the morning and reached home around 8pm everyday..
Now in 3rd rotation, scary – heavy – thrilled Internal medicine is killing me!

A short getaway’s all I need. And yes yours truly went to Langkawi last weekend.
Awesome, occupied and satisfied 3 days 3 night Langkawi’s trip.
From island hopping – 4 hour mangrove tour – skycab and many more J
Pictorial post later eh?

p/s : sleeeep and read read read during this weekend!