Jun 10, 2015

82 days

Assalamualaikum.



Ya allah lamanya tak update blog.
Usah kata update - bukak blogspot in between pun tak tersempat.
Busyyy sungguh.
82 days till Professional III exam, thats the main focus for now.
Just done with clinical exam Internal Medicine this morning and will sit for theory papers and OSCE this 
coming Friday.
Allah.. tinggal lagi 1 posting - Surgery sebelum betul betul Pro exam.
for the past few weeks - few months, so many things happened. 
April tahun ni double triple challenging. Lost my bag pack at the Subang airport with lattop, charger,
 powerbank,buku nota and some important stuff. To be honest, i miss my ultrabook and red nike :( hilang lattop maka hilang segala memory yg disave within it. Huu.
Plus at the end of April, charger tak original iphone meletup dan maka habislah iPhone 4s kesayangan...rosak skali. (3 tahun berkhidmat dgn sebaiknya T_T) menangis tak berlaku sekejap. Hoping that current iphone 
bertahan lama inshaAllah. Sampai keje kena pakai nih :D 
Sedihh sebab habis gambar gamba hilang. Start new life eh. 

What is beautiful patience? When something happen, you turn to Allah. Knowing who Allah is, 
how much He loves you, and How much He cares, how can you lose hope?
- Sh Navaidaziz. :)

What happened. Happened. And let bygone be bygone.
Sekarang kita fokus habiskan mbbs dulu. Dengan study group back to back. Ward work dan kena mula cover semuaaa subjek, be it medical and surgical base. Stay strong dear self. Pro iii exam is really scared us..Killing us. Bukan senang nak jadi dokter ni T_T
Urusan perasaan kita campak tepi dulu.
 Kadang kadang kita lepaskan apa yang kita suka..bukan bermakna kita tidak suka lagi..
 Cuma itu yang terbaik.

Till then. ;)

Apr 20, 2015

Indeed what is to come will be better for you than what has gone by. - Ad dhuha.



59 days till Ramadhan inshaAllah.

Ya Allah, berkahilah kami di bulan Rajab dan Sya’ban ini, dan sampaikanlah umur kami bertemu Ramadhan.”


Apr 7, 2015



Dear Allah,
If this harship is a test let me pass it.
And if there’s a lesson I’m meant to learn, don’t let me miss it.
And if my heart must be broken, let me put it back together with pieces of Your love.


Feb 28, 2015

february

Assalamualaikum.




1.of studying
Alhamdulillah dah habis 3rd rotation, Orthopaedic. Still remembered I posted about it previously, kena usaha lebih sikit sebab tak berapa suka posting ni. Heh. The truth, yes memang  struggled sungguh posting ni. Alhamdulillah, Allah made it easy for me during exam. Dapat case dan specialist yg Alhamdulillah baik baik je J plus kenaaa terima kasih dekat lecturers Orthopaedics, Dr.Siamak & Dr.Laith. rasanyaaaa lecturer paling sporting dalam banyak2 posting.

Kurang dari 5 bulan nak sit for professional iii exam. T_T ada lagi 3 rotation kena go through ; emergency medicine, internal medicine and surgery. Lepas tu pro iii exam.
Allah.. T_T kalau tak insaf lagi tak tau la.

Dah kenaaaa mula study balik posting2 lepas, O&G, Paeds, minor posting ; ENT,Opthal,Primary Care, Psychiatry. T_T banyaknyaaaaaa.

2.of books
Latest, beli catatan mat luthfi, diagnosis 1 dan diagnosis 2.
Diagnosis 1 dah baca. Diagnosis 2 not yet touch it dan catatan mat luthfi is currently reading. I guess I loss the passion – to read books other than medical books L prioritize

3.of good food
Despite the occupied days, still able to steal some time to fulfil my cravings. And usually weekend. Tho weekend pun still pegi hospital, jalan2 cari makan still on!!

4.of urusan perasaan
L relationship are messy and people’s feelings get hurt. Yes -__- haih tak mampu nak type panjang2.


5.till then… rasa nak tengok balik healer J

Feb 9, 2015



One of my stress reliever – cuddling with the nephews and nieces.
Cuddling in so many ways – irritates. Annoy them. :D

I miss you guys :(

Feb 7, 2015


The path from you extending
I could not see its course
or the closer to you I was getting,
the further from you I’d walked.

For I was moving in a circle,
not a line as I had thought
the steps I took away from you,
were taking me towards

-Lang Leav.